Cathelijn van Leeuwen
Vanuit mijn achtergrond in de psychologie ligt mijn affiniteit en expertise bij het gedrag van mensen in hun werkcontext, met name in relatie tot hun communicatie. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig coach. Ik begeleid managers  en professionals bij het verder ontwikkelen van hun persoonlijke effectiviteit in de organisatie. Resultaat is dat zij vanuit hun professionele rol: 
- met meer impact communiceren
- constructief en doelgericht samenwerken
- effectief omgaan met groepsdynamiek en weerstand
- functioneel omgaan met emoties (zowel van zichzelf als van anderen)
- regie nemen over hun loopbaan

Dit doe ik in de vorm van:
individuele coaching
begeleide intervisie

Rode draad in de feedback die ik krijg van de mensen met en voor wie ik tot nu heb gewerkt:
• analytisch
• empathisch
• rust
• genuanceerd
• zorgvuldig
 
Sinds 2010 ben ik partner van de IMC Weekendschool in Tilburg, waar kinderen uit impulswijken hun interesse en talent ontdekken. Dit initiatief sluit mooi aan op de rode draad in mijn loopbaan: de ontwikkeling van (in dit geval jonge) mensen. 

In mijn vrije tijd ben ik zoveel mogelijk buiten bezig, als het even kan in de bergen. In de winter met mijn ski- en in de zomer met mijn wandelstokken. Daarnaast stap ik graag op mijn racefiets en steek ik in de zomer na het werk de straat over om een paar banen te trekken in het natuurzwembad "De Rauwbraken".  Verder trek ik er graag op uit in mijn blauwe camperbus. Of ik nu "op vakantie" ga of naar een opdrachtgever op weg ben, hierin rijden geeft me direct een vrij en blij gevoel. 

Wat mij beweegt
Hoe ik werk